7 forslag sta den optimala profilbilden gallande LinkedIn

Miljontals rekryteringar och massor natverkande online hander via LinkedIn och andra plattformar. Din profilbild kungen sociala medier amna jomenvisst ej spela rol i en rekryteringsprocess – det amna din formaga ha. Andock oavsett hurda verksa ni sjalv befinner sig pa de digitala plattformarna kan kar fasten ej ursprung att det befinner si betydligt fler annu rekryterare sasom tittar din profilbild och att ett enastaende profilbild ger en trevligt samt allvarligt forsta intryck. Oavsett vem sasom ser.

Bli lattare att kanna igen sam atfolja i flodet

En medryckande sam uppdaterad LinkedIn-profil i sammansattning tillsammans en finfin profilbild okar dina chanser till att andra tar verksa vagguttag, tackar ja mo dina kontaktforfragningar, svarar villig dina meddelanden och interagerar med de gallande andra satt. Design garna igenkanning genom att forbruka din profilbild av LinkedIn tillika gallande andra plattformanhang, t.ex. annorlunda digitala motesverktyg.

Ni ar vard nagon fint profilbild!

Darfor att ni skal atnjuta nagon sa fint profilbild saso mojligt ager vi samlat flera vink gallande baksida av underben n borde klura pa! Forhoppningsvis kanner du att din imag blir mer fullgangen sam att du blir lattare att identifier i det digitala flodet.

1. Tank gallande varje du faster blicken

T itta rattfra in ino kameran. Kungen sa forstandig kommer saken da sasom ser villi din fotografi kanna ogonkontakt, vilket skapar ett omgivning och deltagand inom bilden. Detta befinner si extra angelaget att klura pa forsavit du tar bilden solo tillsamman mobilen. Det ar inte svar hant att betrakta skarmen darfor at betrakta att bilden blir enastaende, istallet darfor att koncentrer blicken villi kameralinsen.

2. Tank kungen omgivningen

Anvand helst en blond fasad saso historia. Beskada till att det icke hanger markli tavlor, fotografier kungen andra folk eller andra storningsmoment villig vaggen. Vi att ha ett blond samt frilag histori hamnar skarpa gallande det sasom befinner si viktigt ino bilden, namligen ditt nylle.

3. Skippa barnen, vovven sam drinken

Antaga mej, all andra forstar att lilla Liam alternativ stor befinner si gulligast kungen jorden enligt de – skad de hor borta i ditt professionella sammanhang. Undvik ocksa att bruka bilder villig dig jag med en drink i handen, alkohol samt goromal hor saso bekantin icke ihop . Ett enastaende profilbild, och fore alltsamman villi de professionella plattforhava de sam ingen annan. Allting ovrig tar skarpa av underben sasom ar relevant i sammanhanget, som befinner sig att formedla ett forstarkt kunnig image bruten vem n befinner si.

4. Begagnad naturligt belysning

Det naturliga ljust befinner sig din ultimat van, odl undvik kamerablixten. Om ni befinner sig inomhus skall helst sta i narheten av ett fonster tillsamman soderlage . Ljuset kommer enar motas dig rattfra framifran vilket skanker en berommande ljus. Undvik genast sol lyse, det kan valla harda skuggor i ansiktet.

5. Centralt tillsamman domstol aspekt

Vi att greppa ett kort ovanifran tillat ni nagon mer berommand aspek . Det beror kungen att vinkeln hjalper mo att placer skarpa pa dina ogon, samtidigt som linjerna i ditt plyte sam framhavs villig en berommande fason. Forsavitt du fotar underifran odl framhavs hakan och nasan, vilket befinner sig ett aspekt de allra majoritete fran oss vill undfly.

6. Centrera ick dej sjalv

E n ratt bra bild ut https://kissbrides.com/sv/argentinska-brudar/ g ar a nagot sasom kallas tredjedelsregeln . Det betyder att dina ogon ska vara en tredjedel bade utav vagen ned fran fantastisk utav bilden och mot foren sidan. Resultatet blir nagon intressantare illustration. Fota dessutom sa att det befinner si smakligt forsavitt stracka emellan dej samt linsen , det ger dej yta att lat inskranka bilden framti samman behov.

7. Tank villig vad du har villig de

… och hurdan jatte- fran kladerna du vill skall forefalla villi bilden! Rekommendationen befinner si fast an att ick innehav tillsamman sa kopiost mer an knopp sam axlar forut nagon finemang och yrkesutovande bild ino sociala medier. Det betyder att en axelbandslos to p p exempelvis icke befinner sig optimal villig bilden, enar du ser kal ut. Undvik tillika att kank nagot distraherande saso tar skarpa a ditt ansikte sam manniska, odl som stora tryck kungen trojan alternativ gyttriga mall. Var fasten icke skraj darfor at anvanda farger generellt, de speglar din karakta.

Extratips t i ll dej saso foredrar selfi e s !

Att be nagon annan plocka profilbilden skanke oftast suveran utfall. Skad d e arme tillag tipse n befinner sig mo de som villi udda labb vill ringa mo en bonus proffsig profilbild tillsammans mobilkameran .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *